Productes Alta Ribagorça
L’aprofitament dels recursos naturals existents a la comarca fa que tinguem una gastronomia i uns productes agroalimentaris i artesanals caracteritzats per la seva gran qualitat, tant de les matèries primeres com dels processos d’elaboració. La carn de vedella i de corder, els formatges, els bolets, la mel, la fruita, la melmelada, el pa i els seus derivats elaborats artesanalment són alguns dels productes que trobareu a l’Alta Ribagorça. A més, podreu conèixer alguna d’aquestes empreses agroalimentàries així com els productes que produeixen i que es caracteritzen per la seva elaboració artesanal i de gran qualitat. També us oferim la possibilitat de visitar-ne alguna i comprovar, de primera mà, els diferents processos d’elaboració.
També latesania ha tingut, al llarg dels anys, una gran importància a la comarca. Destaca la Fàbrica de Mantes, creada el 1876 i que encara funciona. Paral·lelament des de fa anys s'han anat desenvolupant altres artesans que es caracteritzen pel seu treball de gran qualitat, tant de les matèries primeres com dels processos d'elaboració. Us oferim la possibilitat de visitar-los i participar en algun dels tallers que organitzen