El Bon Rebost | Alta Ribagorça
El Bon Rebost imatge

El Bon Rebost

Núria Brallans
C/ Monestir Lavaix, 6
25520 El Pont de Suert
Tel. 973 691 077
nuriabrallans@hotmail.com

Amb més de 40 anys d’experiència, venem carn de vedella procedent d’una explotació situada a Sarroqueta, on les vedelles es crien en plena naturalesa i amb una alimentació 100% natural.

La filosofia de la nostra empresa familiar és oferir productes de la màxima qualitat i el bon tracte amb el client.

Elaborem artesanalment productes casolans com xoriços, secallones i patés, etc., i d’altres derivats del porc com les coquetes, la botifarra blanca, la botifarra negra, la catalana, entre d’altres. Preparem plats elaborats per emportar amb la selecció de les millors carns procedents de les explotacions de la Ribagorça.
Seguint el procediment tradicional, elaborem la girella, embotit típic de la Ribagorça i altres productes de corder del país.

Qué vols fer?
Gaudeix de l'autèntic Pirineu

Patronat Comarcal de Turisme de l'Alta Ribagorça | Av. Victoriano Muñoz, 48 | 25520 El Pont de Suert | Tel. 973 69 04 02 | pturisme@ccar.ddl.net